Fòrum Libris | ‘La Forastera’ d’Olga Merino

DATA: Dimecres 29 d’abril de 2020
HORARI: De 19:00 a 20:30 h
LLOC: Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya
c/ Dels Vergós, 16 – Barcelona 

El llibre | La Forastera. Després d’una joventut d’excessos, Angie viu retirada en un llogaret del sud d’Espanya. Pels veïns és la boja que es deixa veure en companyia dels seus gossos. La seva existència transcorre al vell casalot familiar, en un encreuament constant de dos temps: el present i el passat. Tan sols té els seus fantasmes i el record de l’amor viscut amb un artista anglès al Londres oblidat de Margaret Thatcher. La troballa del cos penjat del terratinent més poderós de la comarca porta a Angie a desenterrar vells secrets familiars i descobrir el fil fatal de mort, incomprensió i silenci que uneix els habitats de la comarca.

L’autora | Olga Merino. Llicenciada en Ciències de la Informació i màster en Història i Literatura Llatinoamericanes al Regne Unit. Va treballar com a corresponsal d’El Periódico a Moscou durant els anys 90 i d’aquella experiència en va sorgir la seva primera novel·la, Cenizas rojas, amb gran èxit de crítica. L’any 2006 va obtenir el Premi Vargas Llosa per Las normas son las normas, una narració sobre les víctimes de la guerra de Crimea. Les seves obres han estat traduïdes a l’anglès, l’italià i neerlandès.

Descarrega’t la fitxa tècnica.

 

INSCRIPCIONS

Enviar un correu electrònic a inscripcions@camins.cat indicant nom i cognom, número de col·legiat o precol·legiat (en cas de ser-ho).

Assistència gratuïta.

 

logo_CaminsDECatalunya_positiu