Fòrum Libris | ‘Rubricatus’ d’Isabel García Trócoli

DATA: Dijous 30 de gener 2020
HORARI: De 19:00 a 20:30 h
LLOC: Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya
c/ Dels Vergós, 16 – Barcelona 

 

El llibre | Rubricatus. Any 13 a. C. Gayo Celio, veterà centurió de les guerres càntabres, i els seus companys de la Quarta Macedònica reben a Octavio Augusto en el port de la ibèrica Barkeno, allà on el Rubricatus (antic nom del Riu Llobregat) aboca les seves enrogides aigües. El motiu: la fundació de la colònia Barcino. Et convidem a un viatge on descobriràs com es va fundar Barcelona a través de les restes arqueològiques romanes descobertes a la Ciutat Comtal.

 

L’autora | Isabel García Trócoli. Llicenciada en Història Antiga i Arqueologia per la UB. Ha traduït importants llibres d’història, entre els quals destaquen el treball del Dr. Edward C. Harris, amb qui va treballar en el Museu Marítim de les Bermudes, Principios de estratigrafía arqueológica; Historia del pensamiento arqueológico, del Prof. Bruce G. Trigger, o Momias de Egipto, de Bob Brier, i, recentment El juramento de Aníbal de John Prevas. La seva primera novel·la històrica, publicada en Edhasa, és Rubricatus.

Descarrega’t la fitxa tècnica.

 

INSCRIPCIONS

Enviar un correu electrònic a inscripcions@camins.cat indicant nom i cognom, número de col·legiat o precol·legiat (en cas de ser-ho).

Assistència gratuïta.

 

logo_CaminsDECatalunya_positiu