Fòrum Libris | Los secretos que ocultamos d’Eva Julián

DATA: Dijous 16 de juny de 2022
HORARI: De 19:00 a 20:00 h
MODALITAT: Presencial
LLOC: Col·legi de l’Enginyeria de Camins (C. dels Vergós, 16 – Barcelona)

 

El llibre | Los secretos que ocultamos. La primera novel·la d’Eva Julián ens endinsa en una història plena de veritats amagades quan la seva protagonista, Teresa, torna al seu poble per descobrir que la van enganyar i que la seva infància en un internat allunyada de la família no es va deure a cap malaltia. Tots al seu al voltant semblen guardar secrets on ella està implicada i que no podia imaginar. Amb ajuda de la seva amiga Bea, anirà reunint les peces fins a trobar una veritat dura: alguns membres de la seva família no van morir de mort natural.

 

L’autora | Eva Julián (Barcelona, 1960). Enginyera de Camins. Ha escrit anteriorment llibres tècnics i contes però aquesta és la seva primera novel·la, una història ubicada a la comarca aragonesa Campo de Cariñena, on fusiona records de la seva infantesa i històries familiars que explicaven les dones grans de la comarca.

Descarrega la fitxa tècnica.

 

INSCRIPCIONS

Enviar un correu electrònic a inscripcions@camins.cat indicant nom i cognom, número de col·legiat o precol·legiat (en cas de ser-ho).