Participa al projecte de cooperació amb l’Àrea Metropolitana de San Salvador

DATA LÍMIT: Dimarts 25 de juny de 2019
CORREU: inscripcions@camins.cat
DOCUMENTACIÓ: CV i carta de motivació

 

Des del Col·legi d’Enginyers i Enginyeres de Camins, Canals i Ports de Catalunya obrim la convocatòria per a cobrir una plaça per realitzar treballs de consultoria de mobilitat sostenible en el marc d’un projecte de cooperació amb l’Àrea Metropolitana de San Salvador.

 

El Col·legi d’Enginyers de Camins promou el projecte de cooperació amb l’Àrea Metropolitana de San Salvador juntament amb l’AMB i l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP). Aquest projecte és finançat pel mateix Col·legi, gràcies als fons del llegat de l’enginyer Jaume Vallet. El projecte s’orienta a contribuir a l’actualització i implementació d’una política pública de mobilitat urbana sostenible a partir d’estratègies i accions encaminades a afavorir el dret a la ciutat. Concretament, es tractarà d’actualitzar la Política de Mobilitat Urbana sostenible, equitativa i segura, de l’Àrea Metropolitana de San Salvador, El Salvador.

 

BASES DE LA CONVOCATÒRIA

Descarrega’t les bases de la convocatòria

 

INSCRIPCIONS

Enviar un correu electrònic a inscripcions@camins.cat indicant nom i cognom, número de col·legiat o precol·legiat (en cas de ser-ho) i la documentació especificada a les bases.

Les convocatòries es poden enviar fins al 25 de juny de 2019, les sol·licituds que arribin després d’aquesta data no seran contemplades.