Presentació: Agenda estratègica 10/30 d’FGC

DATA: Dimecres 19 de juny de 2019
HORARI: A partir de les 19 h
LLOC: Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya
c/ Dels Vergós, 16 – Barcelona

 

El Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya acull la presentació de l’Agenda estratègica 10/30 d’FGC, document que recull els àmbits d’actuació de la companyia fins al 2030.

 

La presentació anirà a càrrec de Ricard Font, president d’FGC, que exposarà com la companyia es prepara per donar una resposta adient als encàrrecs del Govern i el seu compromís de fer-ho de manera eficient i sostenible. L’Agenda estableix un full de ruta amb estratègies de canvi en 10 àmbits d’actuació que han de culminar amb la transformació d’FGC per adaptar-se a les necessitats de la Catalunya del 2030.

 

Aquesta Agenda incorpora com a propis els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) establerts per l’ONU el 2015, objectius amb els quals el Col·legi d’Enginyers de Camins també ha manifestat el seu compromís. D’altra banda, el document analitza referents mundials en els diferents àmbits per identificar i transportar les bones pràctiques i adoptar models d’èxit pel que fa a gestió i servei.

INSCRIPCIONS

Enviar un correu electrònic a inscripcions@camins.cat indicant nom i cognom, número de col·legiat o precol·legiat (en cas de ser-ho).

Assistència gratuïta. Places limitades.

 

logo_CaminsDECatalunya_positiu