Presentació: Avions i aeroports. Una crònica des de dins

DATA: Dimarts 12 febrer
HORA: 19.00 h
LLOC: Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya
c/ Dels Vergós, 16 – Barcelona 

El Col·legi d’Enginyers de Camins acull la presentació del llibre “Avions i aeroports. Una crònica des de dins”, d’Òscar Oliver, director General del Centre d’Estudis del Transport per a la Mediterrània Occidental (CETMO).

La indústria del transport aeri està en permanent evolució i és un dels sectors d’activitat econòmica més globals i que més ens afecta a tots els nivells: des de la nostra pròpia mobilitat personal, fins a les relacions comercials internacionals. El llibre pretén posar a l’abast del públic el món de l’aviació moderna i del transport aeri des de l’experiència personal i el coneixement adquirit del propi autor.

Fins al 2017, Òscar Oliver fou el Director Comercial d’Aeroports de Catalunya. Amb anterioritat havia estat el responsable de l’Àrea de Consultoria Aeroportuària de l’empresa Gestió i Promoció Aeroportuària (GPA). És màster en direcció i administració d’empreses per la Universitat Pompeu Fabra i, des de fa més de set anys, imparteix docència en diversos postgraus de la Fundació de la Universitat Politècnica de Catalunya (FPC).

Donaran la benvinguda a l’acte Oriol Altisench, degà del Col·legi d’Enginyers de Camins i Pere Macias, president de la Fundació Cercle d’Infraestructures.

Descarrega’t la invitació 

INSCRIPCIONS

Enviar un correu electrònic a inscripcions@camins.cat, indicant nom i cognom, número de col·legiat o precol·legiat (en cas de ser-ho).

Assistència gratuïta. Places limitades.

logo_CaminsDECatalunya_positiu