Saló Bizbarcelona 2018 

DATA: 30 i 31 de maig
LLOC: Recinte de Montjuïc

El Col·legi d’Enginyers de Camins disposa per als col·legiats invitacions per a assistir al  Bizbarcelona 2018. Aquest és el gran esdeveniment per al món de l’emprenedoria, pimes i economia social de Barcelona que ha fixat de nou la transformació digital com a eix transversal de l’edició d’enguany. Aquest any el programa s’ha adaptat a les necessitats de les persones emprenedores i empreses, amb la finalitat d’aprofundir en l’impacte de la transformació tecnològica, social, econòmica i empresarial, i mostrar noves tendències que poden inspirar negocis.

Bizbarcelona estructurarà els seus continguts i activitats entorn a quatre eixos temàtics: la transformació econtecnològica, social, econòmica i empresarial, i les noves tendències. Els quatre blocs estaran repartits en nou espais on s’oferiran multitud d’eines per a pimes i persones emprenedores, com ara conferències, taules rodones, tallers, assessorament personalitzat, recursos, sessions de networking, entre d’altres.

 

NETWORKING INTERCOL·LEGIAL

El Bizbarcelona i l‘Associació Intercolegial de Col·legis Professionals de Catalunya us conviden aparticipar gratuïtament al Networking Interprofessional gettingcontacts entre col·legiats i empreses de tots els sectors que estan buscant un perfil com el teu i que tindrà lloc el proper dia 30 de Maig, de 10:00h a 13:00h, en el saló Bizbarcelona.

Els professionals col·legiats tindreu l’oportunitat d’entrevistar-vos amb empreses del vostre sector o uns altres i donar-vos a conèixer com a professionals col·legiats.

Més informació del networking intercol·legial i inscripcions en el següent enllaç.

 

PROGRAMA

CONSULTA EL PROGRAMA DEL SALÓ

INSCRIPCIONS

Per obtenir el codi d’inscripció gratuït al saló enviar un correu a inscripcions@camins.cat
El número de codis gratuïts és limitat que s’adjudicaran per ordre d’inscripció

 

logo_CaminsDECatalunya_positiu

Horari del Col·legi

De dilluns a dijous, de 8.00 a 21.00 h
Divendres, de 8.00 a 17.00 h