Webinar | Objectiu: Europa. Compromesos amb els valors i propòsits de l’Any Europeu del Ferrocarril

DATA: Dijous 15 de juliol de 2021
HORARI: De 9.30 a 10.30 h

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i el Col·legi de l’Enginyeria de Camins, Canals i Ports de Catalunya obren aquest dijous un cicle de reflexions i debats centrats en el paper estratègic del ferrocarril en el futur a Catalunya. Aquesta col·laboració, que s’emmarca en la commemoració conjunta de l’Any Europeu del Ferrocarril, té la intenció d’estimular el debat sobre el paper transformador econòmic, social i ambiental del tren.

Sota el títol Objectiu: Europa. Compromesos amb els valors i propòsits de l’Any Europeu del Ferrocarril, la primera sessió girarà al voltant d’aspectes clau com el futur del ferrocarril, les connexions amb Europa i les previsions per fer créixer la quota modal del ferrocarril tant en viatgers com en mercaderies.

Amb la participació de Pere Calvet, director general d’FGC, Damià Calvet, president del Port de Barcelona, Anna Xicoy, sotsdirectora general d’Operacions de Barcelona: Serveis Municipals, i Francisco Martín, director de Tecnologia i Recursos humans de Ouigo

 

INSCRIPCIONS

Inscripcions tancades.